Nimeni on Eliisa Ropponen. Olen tarot-tulkitsija ja taiteilija. Intuitio on työkaluni.

Ikävuosissa porhallan 40 ja 50 vuoden keskivälin tietämillä. Fyysinen kehoni oleilee pääsääntöisesti Helsingissä.

Henkisyydestä olen ollut kiinnostunut varhaisteinistä saakka eli jo paljon ennen kuin siitä alettiin puhua tämän päivän mittakaavassa. Silloin ei nettiä ollut vielä keksittykään, joten tietoa piti imeä itseensä kirjaston hyvin niukasta parapsykologian tarjonnasta. Minähän imin.

Sittemmin ovat ajat onneksi muuttuneet ja henkisyydestä on tullut jo miltei valtavirran ilmiö. Tietoa on pilvin pimein saatavilla.

Olen saanut kokea jos jonkinlaisia henkisenkasvun työpajoja, retriittejä ja kursseja sekä luontaishoitoja eri muodoissa. Olen saanut oppia meditoimaan ja joogaamaan. Olen päässyt perehtymään tarot-korttien saloihin ja oman intuition aktiiviseen kuunteluun.

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä niin. Koen myös, että minun on ollut pakko tehdä niin. Elämä on tarjonnut haasteita, joista en olisi ehkä selvinnyt ilman vankkaa uskoa siihen, että on olemassa enemmän kuin ympärillämme näemme. Meitä johdatetaan henkimaailmasta ja korkeammasta itsestämme käsin.

Maailma on täynnä työkaluja, joita voimme hyödyntää jotta voisimme mahdollisimman hyvin. Siihen kannattaa tähdätä. Hyvä, tasapainoinen olo ja mielenrauha ovat jokaisen saavutettavissa. Kun sinne päättää tietoisesti suunnata, apujoukot auttavat kyllä pääsemään ennen pitkää perille. Näin ainakin itse uskon ja koen asian olevan.

En missään tapauksessa kuvittele olevani millään tavalla valmis tai kaikkitietävä ihminen. En usko valmiiksi koskaan tulevanikaan. Kasvumme jatkuu niin kauan, kun kuljemme ihmiskehoissamme. Koen kuitenkin oppineeni jo paljon jakamisen arvoisia asioita matkan varrella. Niistä on kiva kirjoitella samalla, kun tarvon polkuani eteenpäin välillä todella kepeällä askeleella ja taas toisinaan hieman raskaammalla.