Tarot-tulkinta


Black Friday tarjouksena saat tulkinnan tai kanavoinnin -40% alennuksella, jos varaat sen viimeistään perjantaina 26.11. Hinta on 39 € (normaalisti 65€).

Tulkinta kestää noin 45 min ja tapahtuu joko Zoomissa tai puhelimitse. Zoom-tapaamisesta on mahdollista saada tallenne.

Ajan voit varata sähköpostitse: eliisarop@gmail.com


Tarot-tulkinta ei varsinaisesti ole ennustamista. En usko kovin monen asian, jos minkään, olevan kiveen hakattua. Me itse luomme omaa todellisuuttamme. Meillä on vapaa tahto ja myös vastuu omasta elämästämme. Samaan aikaan meitä kuitenkin johdatetaan henkimaailmasta ja sielu-itsestämme käsin sillä jokainen meistä on syntynyt jonkinlaisen sielunsuunnitelman kanssa tänne ihmiskehoon seikkailemaan.

Tarot-kortit ja minun intuitiivinen tulkintani niistä auttaa sinua saamaan kiinni siitä minkä tiedät omassa sisimmässäsi sinulle oikeaksi poluksi tai ratkaisuksi jossain mieltäsi askarruttavassa asiassa. Kortit auttavat näkemään millaisia potentiaaleja elämä on tarjoamassa ja mihin olisi hyvä keskittyä nykyhetkessä. 

Tulkinnan on tarkoitus olla voimaannuttava, energioita avaava ja asioita selkeyttävä kokemus.

Tulkinnan yhteydessä voin myös kanavoida. Voit halutessasi varata ajan myös pelkkänä kanavointi-aikana.

Tästä pääset lukemaan blogikirjoitukseni tarot-korteista

Tästä pääset lukemaan lisää kanavoinnista

Huomioithan, että en ole terveydenhuollon ammattilainen. Jos kärsit mielenterveysongelmista tai käyt elämässäsi läpi suurta kriisiä, kannattaa aina tarpeen mukaan olla yhteydessä terveydenhuollon ammattiauttajiin.

Asiakaspalautteet

Eliisan tarot-tulkinta oli todella täsmällinen. Se vahvisti juuri niitä ajatuksia, kokemuksia ja tunteita, jotka olin jo löytänyt ja toi varmuutta elää omaa totuutta vielä vahvemmin. Tulkinta toi myös rauhaa ja luottamusta siihen, että ei tarvitse hötkyillä vaan ottaa rauhassa asioiden kanssa. Sain myös hyvän harjoituksen häneltä. Kiitos kovasti tästä!

- Heidi

Tämä oli ensimmäinen kerta kun minulle tehtiin tarot -tulkinta. Ei ollut ennakko-odotuksia, ehkä ihan vähän jännitti.
Heti aloitus kertoi, että nyt ollaan juuri omien asioiden äärellä. Se ehkä jopa hieman säikäytti, että miten se voi olla mahdollista. Moni tulkinnan myötä noussut asia osui tämän hetkiseen elämään ja antoi ehkä sanat omille tunteille. Kaiken kaikkiaan tulkinnasta jäi kuitenkin itselle hyvä ja levollinen olo.
Eliisasta tulkitsijana huomasi että hän tuntee tarot maailman hyvin ja hänelle korttien kertomat asiat näkyivät selvästi.
Voin suositella lämpimästi:)

- Katariina

Eliisan tarotkorttien luku oli upea kokemus. Pystyin eläytymään hyvin hetkeen ja nautin kokemuksesta! Eliisa kertoi hyvin selvästi mitä kortit merkitsivät ja kuinka ne vaikuttivat elämääni. Suosittelen lämpimästi!

- Sari