Tarot-tulkinta


Tulkinnan hinta on 65 € (sis alv). Se kestää noin 45 min ja tapahtuu joko Zoomissa tai puhelimitse. Zoom-tapaamisesta on mahdollista saada tallenne.

Ajan voit varata sähköpostitse: eliisarop@gmail.com


Tarot-tulkinta ei varsinaisesti ole ennustamista. En usko kovin monen asian, jos minkään, olevan kiveen hakattua. Me itse luomme omaa todellisuuttamme. Meillä on vapaa tahto ja myös vastuu omasta elämästämme. Samaan aikaan meitä kuitenkin johdatetaan henkimaailmasta ja sielu-itsestämme käsin sillä jokainen meistä on syntynyt jonkinlaisen sielunsuunnitelman kanssa tänne ihmiskehoon seikkailemaan.

Tarot-kortit ja minun intuitiivinen tulkintani niistä auttaa sinua saamaan kiinni siitä minkä tiedät omassa sisimmässäsi sinulle oikeaksi poluksi tai ratkaisuksi jossain mieltäsi askarruttavassa asiassa. Kortit auttavat näkemään millaisia potentiaaleja elämä on tarjoamassa ja mihin olisi hyvä keskittyä nykyhetkessä. 

Tulkinnan on tarkoitus olla voimaannuttava, energioita avaava ja asioita selkeyttävä kokemus.

Tulkinnan yhteydessä voin myös kanavoida. Voit halutessasi varata ajan myös pelkkänä kanavointi-aikana.

Tästä pääset lukemaan blogikirjoitukseni tarot-korteista

Tästä pääset lukemaan lisää kanavoinnista

Huomioithan, että en ole terveydenhuollon ammattilainen. Jos kärsit mielenterveysongelmista tai käyt elämässäsi läpi suurta kriisiä, kannattaa aina tarpeen mukaan olla yhteydessä terveydenhuollon ammattiauttajiin.