Naisten sydänpiiri


Järjestän naisten sydänpiirejä Helsingin kantakaupungin alueella. 

Mukaan mahtuu yhteensä 7 henkilöä. 

Seuraavat piirit: Sunnuntaina 28.11, 12.12 ja 2.1. 

Aloitus on klo 13 ja kesto kokonaisuudessaan noin 2 h.

Osallistumismaksu on 10 €. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: eliisarop@gmail.com


Naisissa on voimaa! Elämme kuitenkin hyvin maskuliinisessa, kiireisessä ja suorituskeskeisessä maailmassa, jossa feminiinienergia on jäänyt jalkoihin. Uuden ajan myötä feminiinienergia on onneksi eheytymässä ja nousemassa arvoiseensa asemaan maskuliinienergian rinnalle.

Kautta aikojen naiset ovat saaneet toisistaan voimaa kerääntymällä yhteen viettämään aikaa yhdessä ja purkamaan sydäntään. Varsinkin nyt uuden aikakauden kynnyksellä on meidän naisten tärkeää seurata esiäitien esimerkkiä ja antaa omalle feminiiniselle puolellemme enemmän tilaa olla ja eheytyä.

Tie aitoon sisäiseen rauhaan, iloon ja rakkauteen käy sen kautta, että uskaltaa rehellisesti kohdata ja hyväksyä itsessään ihan kaikki puolet. On myös tärkeää saada tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi omana itsenään juuri sellaisena kuin on. 

Naisten sydänpiiri tarjoaa juurikin mahdollisuuden nähdyksi ja kuulluksi tulemiseen omana itsenä turvallisessa ympäristössä. Jokaisella on tasapuolisesti mahdollisuus sanoittaa ääneen omia sen hetkisiä tuntemuksiaan. Yksi puhuu kerrallaan omalla vuorollaan. Muita kuunnellaan, ei neuvota tai yritetä korjata. Jokaisella on tilaa keskittyä omiin ajatuksiin, tunteisiin ja oivalluksiin. Etukäteen ei tarvitse tietää mitä tulee omalla vuorollaan sanomaan. Se nousee pintaan mikä on noustakseen.

Piirin alussa ja lopussa on lyhyt hiljentyminen, jossa ohjaan meditaation ja rummutan. Pääosassa on jakaminen. Itselleen voi nostaa myös tarot-kortin opastukseksi. 

Piirin päätyttyä vietetään yhteinen teehetki.

Voit lukea lisätietoa piireistä myös Naiseuden Voiman sivuilta tästä linkistä. Olen Naisenden Voiman blogiyhteisössä bloggaajana ja piirinvetäjänä.

Huomioithan, että en ole terveydenhuollon ammattilainen eikä piiritoiminta ole terapiaa, vaan enemmänkin vertaistuellista ajanviettoa yhdessä. Jokainen osallistuu siihen omalla vastuullaan. Jos kärsit mielenterveysongelmista tai käyt elämässäsi läpi suurta kriisiä, kannattaa aina tarpeen mukaan olla yhteydessä terveydenhuollon ammattiauttajiin.